2012 m. sausio 4 d., trečiadienis

2011 metais pažiūrėjau..



Su Naujaisiais! Pamaniau, kad būtų visai įdomu susisteminti viską, ką pamačiau 2011-aisiais. Gali būti gan sudėtinga, bet tikiuosi išsirinkti iš visų filmų geriausius :)

Visų pirma - skaičiukai. Per praėjusius metus pažiūrėjau 83 filmus. Nepatingėjau ir paskaičiavau, kad tai yra apie 9011 minučių. Maždaug 375 valandos.. :)
Per metus pažiūrėjau 12 animacinių filmų, visi kiti - realūs, nors kai kurie ir su animacinėm ar mistinėm priemaišom.
Jeigu kalbėčiau apie tuos filmus, kuriuos žiūrėdama iššvaisčiau laiką, tai jų buvo 8 (An Education, Artūras ir Maltazaro kerštas, Easy A, Valentino diena, The Good Guy, Be įsipareigojimų, I Hope They Serve Beer In Hell, Eat, Pray, Love). Gal ir nedaug, bet atidžiai renkantis tokių klaidų turėtų nepasitaikyti :D Tikiuosi, šiemet man pasiseks geriau pasirinkti tai, ką žiūriu.
O štai filmai, kuriuos galiu drąsiai kam nors rekomenduoti, yra šie: City of God, Le scaphandre et le papillon, My Name Is Khan, Desert Flower, The King's Speech, All The Invisible Children, I Am Sam, The Truman Show, Ondskan, The Curious Case of Benjamin Button. Išskyriau būtent juos, nes tai yra tokie filmai, kurie į atmintį įsirėžė tikrai giliai. O ir norėtųsi žiūrėti juos dar ne vieną kartą.
Na, bet šie filmai - rimti ir ne apie bet ką. Todėl jei esi komedijų ar animacinių filmų mėgėjas, ir tau turiu ką pasiūlyti :) Sąrašas gal ir nebus ilgas, bet šie filmai tikrai smagūs ir tinkami daugkartiniam žiūrėjimui: Ace Ventura: When Nature Calls, Tangled, Open Season, HangoverHangover II, Wild Target, The Smurfs.
Metų pabaiga norėčiau tituluoti du filmus: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 ir Mergina, kuri užkliudė širšių lizdą. Pastarojo knygų vis dar neskaičiau, bet filmai superiniai. O apie Harį Poterį visi jau viską ir taip žino. Šiaip ar taip, nors Millenium trilogijos dalys ir nėra tos, su kuriomis praleidau didžiąją dalį savo gyvenimo, tačiau jos man taip pat brangios.
Na, o jei reiktų išrinkti patį pačiausią matytą filmą per 2011-uosius, tai neabejotinai būtų My Name Is Khan! :) Tobulas.

Linkiu Jums ir toliau skaityti šį blog'ą, o sau - pasistengti, kad šių, 2012-ųjų metų, santraukoje neliktų skyrelio "Laiko švaistymas" :)

2 komentarai:

WaWa rašė...

O Eiso Venturos pirmąją dalį matei?

Paulytė rašė...

Be abejo! :) Ir tikrai ne vieną kartą, kaip ir šią - tiesiog tada taip pasitaikė, kad rodė per TV, tai ir pažiūrėjau :)