2011 m. kovo 13 d., sekmadienis

Tangled (2010)

Pagaliau, po ilgos filmų sausros, pažiūrėjau šį filmuką :)
Istorija žinoma, pamenu, net vokiškai filmą žiūrėjau apie Rapunzel :) Pamenu šią istoriją ir iš Barbės žurnaliukų komiksų, princesė Roputė buvo ten. Tai va, pasaka tikrai ne nauja. Tik perteikta gražiai didiesiems kino ekranams.
Jei trumpai, tai: princesę pagrobia piktoji ragana ir laiko ją uždarytą bokšte, apsimeta jos mama. Princesės plaukai turi stebuklingų galių - kai ji dainuoja, plaukai šviečia. Dėl šios priežasties ragana yra visada jauna, apvyniojus plaukais žaizdą ji sugyja.. Netikėtai į princesės pasaulį (kuris tikrai labai mažas - apribotas bokštas) įsiveržia ieškomas vagis. Tada ir prasideda nuotykiai.
Filme man labai patiko paišyba ;D Ta prasme, nupiešta tikrai gražiai. Ir filmas turėtų būti dar efektyvesnis, jeigu būtume žiūrėję 3D formatu. Buvo tokių vietų, kai tikrai būtų žiauriai gerai atrodę. Labai linksmas veikėjas buvo žirgas ;D Jis pavaizduotas labai žmogiškai, nekalba, bet elgiasi tikrai kietai ;D Panašus į Šreko asiliuką.
Norint lengvai praleisti vakarą, dar truputį pasijuokti, tikrai verta žiūrėti šį filmuką :) 10.

1 komentaras:

Rita rašė...

Aš sakyčiau, kad žirgas pavaizduotas kaip šuo ;D ta scena, kur jis atsisėdo ir vizgino uodegą mane nužudė ;D turint omeny, kad žirgai iš džiaugsmo uodegos nevizgina... ;D man irgi labai patiko, kaip nupiešta, tikrai labai gražiai :) smagu žiūrėt buvo, toks mielas filmukas