2011 m. kovo 22 d., antradienis

Surf's Up (2007)

Dar vienas apie pingvinus ;D
Šįkart pingvinai gyvena šiltuose kraštuose, ten, kur yra didelės bangos ir gražūs paplūdiniai. Pingviną Kodį banglentininkų agentas išrenka dalyvauti varžybose, skirtose Didžiojo Z taurei laimėti. Didysis Z - Kodžio idealas, todėl pingvinas labai norėtų laimėti. Deja, varžytis susirenka ir profesionalai.
Kodžiui tenka ištverti daug išbandymų. Čia jis nepripažįstamas, net neturi savo banglentės.. Šiaip jau šis filmas man patiko mažiau nei prieš tai žiūrėtas Happy Feet. Net nežinau kodėl. Gal dėl to, kad pingvinai ten buvo mielesni ;D Beje, šiame filme baisingai mieli yra trys pingvinukai, kurie atsakinėja į klausimus. Vienas pasakymas ypač įsiminė, tas, kur mažas storas pingvinukas sako, kad Tankas Evansas yra kaip kibiras, pilnas kakų ;DDDD Dar vienas geras veikėjas yra viščiukas :D Reikia pamatyt, toks kvailas jis, bet labai fainas :)
A, įdomi idėja buvo ta, kad filmas sukurtas taip, lyg būtų filmuota laida. Vis įsiterpia operatorius su žurnaliste ir ką nors pakomentuoja, paklausinėja.. ;D Už tai pliusas.
Filmui duodu 9 :)

1 komentaras:

Rita rašė...

Jau tie mažiukai tai nerealūs, iš jų pasisakymų lūžau labiausiai, na dar ir iš viščiuko :)