2011 m. birželio 16 d., ketvirtadienis

The Hangover Part II (2011)

Visai šviežios naujienos iš kino teatro! :D Prieš maždaug porą valandų pažiūrėjau šią komediją :) Pirmąją dalį taip pat pažiūrėjau neseniai, tad dar nebuvo išblėsęs susižavėjimas.
Šioje dalyje tuokiasi antrasis draugas iš 'vilkų gaujos', Stju. Jis tuokiasi su tailandiete, tad viskas vyksta toje šalyje. Įkalbėjęs draugus skristi į Tailandą (kartu skrenda ir Alanas.. :D), jis tarsi priverčiamas sudalyvauti savo bernvakaryje. Kuo viskas pasibaigia, galite pamatyti filme :D
Visų pirma, man patiko tai, kad šis filmas prasidėjo taip pat, kaip ir pirmasis - Filas paskambina ir nori pranešti blogą žinią. Na, o tada viskas parodoma chronologiškai. Tai va, šis neatitrūkimas nuo pirmosios dalies geras.
O toliau net nėra ką pasakoti - viską reikia pamatyti. Buvo labai daug vietų, kur kvatojosi visa salė. Tuos bajeriukus reikia išgirsti ir matyti kontekste. Beje, turbūt nereikia sakyti, kad Alanas (akt. Zach Galifianakis) yra linksmiausias šių filmų veikėjas :D
Dabar įdomu, ar kada nors bus trečia dalis. O kol kas galiu pasakyti tiek, kad šios pagirios man patiko dar labiau nei pirmosios. 10 su pliusu :)

2 komentarai:

unknown rašė...

mačiau ir aš šitą. geeeeras :D alanas ir man labiausiai patiko, nu dar čiao, ar kaip ten jis.. :D
o trečia dalis, kiek skaičiau, bus tik 2014 :(

just rašė...

Jei nesupyksi, pasivogsiu idėją apie citatą iš filmo ir pritaikysiu ją savo bloge :}