2011 m. birželio 6 d., pirmadienis

Hall Pass (2011)

Metai įpusėjo, tad pats laikas pradėti žiūrėti šių metų filmus ;D
Hall Pass - tai filmas apie du draugelius Rick ir Fred. Jie turi žmonas, Rick net tris vaikus, tačiau vis dar jaučiasi kaip koledžo vaikinukai ir nuolat stebi kitas merginas. Jų žmonoms galiausiai trūksta kantrybė ir jos duoda jiems laisvą savaitę nuo vedybų, per kurią pačios išvažiuoja iš namų ir leidžia vyrams daryti ką nori. Taip gaunasi, kad jiems visa šita savaitė nusiseka blogiau negu žmonoms.
Kodėl aš pasirinkau šį filmą. Pirma ir vienintelė priežastis buvo aktorius Jason Sudeikis. Jis vis populiarėja, o girdėti lietuvišką pavardę kino pasaulyje nėra taip jau įprasta. Tad norėjau būti išprususi ir pasižiūrėti, kaip gi jis vaidina. Tai gal ir nieko, visai patiko. Reikės pažiūrėti dar ką nors su juo, gal visiškai įtikins ir galėsiu sakyti, kad va, koks fainas lietuvių kilmės aktorius.
Dalykas, kuris mane nustebino, buvo Christina Applegate. Nustebino tuo, kad o dievai, kaip ji susenus! :D Nesitikėjau, ji man atminty išlikus tokia jaunutė aktoriukė. O štai čia visai jau ne pirmos jaunystės motera pasirodė. Aišku, taigi visi sensta.
Apskritai šiai komedijai duodu 7 balus. Buvo iš ko pasijuokti, bet filmas neypatingas :)

Komentarų nėra: