2011 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis

I Hope They Serve Beer In Hell (2009)

Dar viena komedija (nepasižymėjom dideliu noru žiūrėti rimtus filmus). O šią norėjau pažiūrėti vien dėl to, kad čia vaidina Matt iš Gilmoro merginų.
Tucker Max, pasirodo, yra tikras realus žmogus, ir jis tikrai yra toks, koks vaizduojamas čia - nesiskaitantis su niekuo, visada gaunantis tai, ko nori, ir išprotėjęs dėl sekso. Jis išsitempia savo draugus į vieno iš jų bernvakarį, nes neva žino labai gerą striptizo klubą. Jaunikis pameluoja savo būsimai žmonai dėl to, kur važiuoja, ir visi trys išlekia. Kompanija, sakyčiau, nors ir maža, bet labai spalvinga: Tuckeris yra toks niekšelis, Dan besiruošiantis vestuvėms ir rimtesnis, o Drew ką tik paliko mergina, todėl jis dabar išlieja pagiežą ant kiekvienos sutiktos moters.
Na, žinant, kad filmas yra paremtas tikrais faktais (Tucker Max yra parašęs knygą apie savo nuotykius, ir vis dar rašo juos nuosavame internetiniame tinklalapyje), žiūrėti įdomiau. Nes tada va ir pagalvoji: negi pasaulyje tikrai yra tokių niekšelių?! O Matt puikiai jį įkūnijo, jam prie veido tinka vaidinti tokį atsipūtusį ir niekuo nesirūpinantį vyruką.
Buvo viena tokia ypatingai šlykšti vieta, bet filmas tikrai nėra iš puikiųjų, tad gal labai ir nepamaišė :D 7.

Komentarų nėra: