2011 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis

Horrible Bosses (2011)

Vienas naujesnių šių metų filmų.
Filme pasakojama apie tris vyrus (nuotraukoje), kurių bosai - tikri siaubūnai: Nick bosas yra tikras šunsnukis, pykstantis dėl dviejų minučių vėlavimo, Dale bosė vis bando jį suvilioti ir vos ne išprievartauti, o Kurt gerasis bosas numirė ir kompanijos vairą perėmė vien pasilinksminimus mėgstantis ir kitais visiškai nesirūpinantis jo sūnus. Žodžiu, trims vyriškiams baigiasi kantrybė ir jie nusprendžia bosus nužudyti.
Buvo filme visai neblogų juokingų vietų, džiaugiuosi, nes kitaip būčiau visai nusivylusi filmu. Nebuvo jis toks labai VAU. Nors galiu pasakyti, kad žinomų veidų čia buvo tikrai nemažai. Juokingiausias personažas buvo Dale (kairinis nuotraukoje). Jo toks balsas cypiantis, ir jis mažiukas :D Tiesa, dar juokingas buvo Motherfucker Jones :DDD Na, aišku, juokingiausias jis dėl savo "vardo".. Na, negi nesukeltų šypsenos toks pasisveikinimas: "
Hey, Motherfucker" ;D
O apskritai tai komedija vidutiniška. Vertinčiau 7.

1 komentaras:

Audiomess rašė...

Kiekvienas tikras vyras, sita filma vertintu bent 9, zinai kodel? Todel kad mateme Jennifer Aniston pilnoje putu vonioje. Bet filmas labai geras, ne vien, del jos :)