2011 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

Wild Target (2010)

Na, ir naujesnis filmas ;D Va šitą tai norėjau pažiūrėti vien dėl to, kad jame vaidina Rupertas. Visai nežinojau apie ką jis ir, savo senu papročiu, net nesumąsčiau pasiskaityti.
O filmas yra apie merginą, kuri apgauna vieną rusų magnatą. Jis pasamdo profesionalų žudiką, kad ją nužudytų. Paprasta.
Man tai tas filmas patiko, nes buvo juokingas ;D Na, toks sveikas humoras, ne per daug, o subtiliai ir ten, kur reikia :) Čia gal toks britų bruožas. Ypač įdomus personažas buvo Viktoras Meinardas - tas pasamdytasis profesionalus žudikas. Jo šeimoje šis "verslas" yra tradicija, tėvas ir senelis užsiiminėjo žmonių žudymu. Įdomiausia, kad jo niekas net nėra matęs, nežino, kur jis gyvena - tik žino, kad toks egzistuoja ir atlieka savo darbą. Visgi nužudyti Rouzę jam ne taip lengva.
Buvo vienintelė vieta, kur labai išsigandau. Aišku, prisidėjo dar tai, kad žiūrėjau užsidėjusi ausines, tad garsas labai sustiprino įspūdį. Tačiau kai bobutė su peiliu iššoka per visą ekraną, tai kažkaip nejauku.. ;D Gerai, kad ne viena kambary buvau. Bijau aš tokių dalykų. O šiaip, kaip sakiau, filmas yra ne tiek dramatiškas, kiek komiškas.
Ir manau, kad duosiu jam 10 balų :) Gal jūsų akimis jis to ir nevertas, bet norint atsipalaiduoti, tačiau nenorint žiūrėti kokios nors banalios meilės istorijos, šis filmas yra tikrai puikus pasirinkimas.

Komentarų nėra: