2011 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

The Smurfs (2011)

Šių metų filmas, kurį kine buvo galima žiūrėti 3D formatu, bet niekas manęs į tokį nenusivedė, tad šiandien su broliu pažiūrėjom namie :)
Smurfai gyvena šalyje, kur visada linksma. Jų džiaugsmą kartais temdo tik piktasis burtininkas Gargamelis. Vieną dieną smurfai per stebuklingą tunelį patenka į Niujorką. O iš paskos ir Gargamelis..
Iš pradžių gali pasirodyti, kad filmas bus animacinis ir toks, kaip daugelis kitų. Bet per tunelį kartu su smurfais patenkame į tikrą Niujorką su tikrais žmonėmis :) Smurfai netyčia patenka į dėžę, kurią namo parsineša serialo "Kaip aš susipažinau su jūsų mama" žvaigždė Neil Patrick Harris (šiame filme jo vardas ir yra Patrick). Jis gyvena su žmona, kuri gali būti pažįstama serialo "Glee" žiūrovams :D Žodžiu, buvo įdomu pamatyti šiuos žmones vaidinančius ne akiai įprastą rolę :) Nenusivyliau. Neil kaip visada puikus, o Jayma kaip ir seriale, taip ir čia yra nuostabiai geras žmogus :)
Bet kas buvo užvis juokingiausia, tai Gargamelis :D Tas aktorius, kurio nesu niekur mačiusi anksčiau, nerealus! Gargamelio personažas toks nevykėlis, ir dar turi katiną, kuris yra už jį protingesnis :D Kai tik ekrane pasirodo burtininkas, visada gali laukti naujos progos pasijuokti.
Filmas dubliuotas lietuviškai: dar neteko nė karto nusivilti dubliažu, ta pati tendencija gerai garsinti filmus išlaikyta ir čia :) Visų balsai parinkti tinkamai ir viskas čiki piki.
Rekomenduoju, smagus filmas :) Tikrai rasit iš ko pasijuokti, norėdami atsipalaiduoti :)

2 komentarai:

Dalia rašė...

Mačiau ir aš net nevieną kartą šitą filmuką. Veikėjai įstrigę dar nuo vaikystės, tai jau vien dėl to buvo labai smalsu. O šiaip tikrai nenuvylė ir filmas neprailgo:)

Paulytė rašė...

Aš tai nežiūrėdavau vaikystėj smurfų, net nežinau kodėl :) Bet šis filmas superinis :)