2011 m. gruodžio 17 d., šeštadienis

Mr. Popper's Penguins (2011)

Brangusis Džimas Keris.. :) Ir jo pingvinai!
Ponas Poperis - verslo žmogus, išsiskyręs ir turi du vaikus. Vieną dieną jis gauna tėvo palikimą - dėžę su pingvinu. Vėliau dar su penkiais. Be abejo, jie tikrų tikriausi ir apsigyvena pas jį bute.
Buvau girdėjusi ir nekokių atsiliepimų, neva nelabai geras filmas ir ne itin įdomus. Tai buvau nusiteikusi blogiausiam :D Na, bet LABAI nenusivyliau.. Tiesa, Džimas jau pasenęs. Jis tikrai yra geriausias man žinomas komikas (tegul ir nesu aš jų daug mačiusi, bet suprantu, kas yra gerai), su juo vieninteliu mielai žiūriu komedijas, kad ir matytas po n kartų. Žmogus - talentas. Nemanau, kad kas nors prieštarautų :) Bet čia jau net grimas nepaslėpė jo amžiaus (ok, nėra jis ŽIAURIAI senas, bet po paraliukais, juk jam tuoj 50!), o ir tampymosi buvo kur kas mažiau nei ankstesniuose filmuose. Nors.. Kad ir kaip jis būtų užmaskuotas, bet vis tiek manieros tos pačios, o jas pamačius į galvą šauna vienintelis žodis: juokinga.
Istorija gana įdomi, na, kas juk palieka po mirties sūnui pingvinų.. :D O tie pingvinai, nors ir sukurti kompiuteriu, bet yra pasiutusiai mieli :) Ypač, kai Poperis prie jų prisiriša :)
Be abejo, čia neapsieita ir be visokių pamokomųjų minčių apie šeimą ir prisiminimus. Kaip ir kiekvienam filme.
Tai nėra geriausias Džimo filmas, toli gražu ne. Bet smagu pamatyti jį naujame žiūrale :)

Komentarų nėra: