2011 m. gegužės 17 d., antradienis

Open Season (2006)

Šįvakar labai neturėjau ką veikti, tad nusprendžiau pažiūrėti kokį nors neilgą ir neverčiantį mąstyti filmą. Pasirinkau animacinį, iš grupiokės daug kartų girdėtą Open Season. Ji moka visas tris dalis mintinai, tad jau vien iš pagarbos jai nusprendžiau pažiūrėti ;D Ir nenusivyliau.
Filme pasakojama apie grizlį, kuris saugiai gyvena garaže, rengia pasirodymus. Be abejo, prižiūrimas prižiūrėtojos. Vieną dieną atsitiktinai sutinka elnią Elijotą, kuris yra žiauriai fainas ir jį įgarsina Kazlas :D Žodžiu, jie prisidirba taip, kad toji prižiūrėtoja turi išgabenti abu juos į mišką - o juk grizlis pripratęs gyventi namuose! Čia prasideda nuotykiai :)
Filmukas yra žiauriai linksmas. Tikrai verta žiūrėti su lietuvišku dubliažu, nes gerų bajeriukų ten paskaldo.. ;D Be abejo, man patiko abu pagrindiniai veikėjai, nors gal labiau elnias - jis toks juokingas.. ;D Nuožmusis miško uoga :D Iš smulkesnių veikėjų labai patiko bebrai. Nu net neina papasakoti, kokie jie, reikia pamatyti.
Dar labai patiko nupiešimas, o ypač grizlio - jis atrodo toks minkštas ir purus meškiukas.. :) Pliusas už tai, kad per ekraną norisi jį paglostyti. Daug kartų.
Nelabai žinau, kaip viską aptarti, kadangi tai neaptariamas filmas - jį reikia žiūrėti ir, manau, jis nepaliktų abejingų ;D Rašau 10 ir jau svajoju pamatyti kitas dalis :)

Komentarų nėra: