2011 m. gegužės 6 d., penktadienis

Dirty Dancing (1987)

Ohh, pagaliau pažiūrėjau vieno iš savo mylimiausių filmų pirmtaką! Kažkaip net truputį gėda, kad nebuvau mačiusi pirmosios "Purvinų šokių" dalies, tačiau dabar šią klaidą ištaisiau ir apsišviečiau šioje srityje :)
Istorija yra tokia: turtingoka šeima atvyksta į kažkokią šeimos stovyklą. Jų duktė, kurią visi vadina Baby (šitai man buvo labai juokinga :D), įsižiūri gražuolį šokių mokytoją, pradeda mokytis šokti ir t.t. Aišku, įsiplieskia meilė. Labai sunku nelyginti su antrąja dalimi ir kažką pasakyti.. Iš esmės tai istorija panaši, na, manau, taip ir turėjo būti.
Šiame filme man labai patiko muzika. Kadangi ten veiksmas vyksta 1963-iaisiais, tai muzika - visokie tvistai ir panašiai. Gražu klausyt :) Beje, pagrindinis aktorius (deja, prieš porą metų miręs nuo vėžio) Patrick Swayze čia yra laaabai žavus, dar savo jaunystėj.. ;D Ir jo partnerė Jennifer Grey grožiu neatsilieka.
Apskritai šis filmas yra tikrai labai aistringas ir seksualus, jei tokie apibūdinimai tinka filmui.. ;D Tačiau skiriu jam 9, turbūt todėl, kad neina atsiriboti nuo atsiminimų apie antrąją dalį..

Komentarų nėra: