2011 m. gegužės 28 d., šeštadienis

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Gimtadienio proga Arnukas nusivedė mane į kiną, galėjau pati išsirinkti filmą. Net nemąsčiusi išsirinkau šį, 3D formatu :)
Ketvirtojoje dalyje Džekas Sperou, Andželika ir Juodabarzdis keliauja ieškoti Jaunystės šaltinio. Be abejo, tai mistiška vieta, kurią norint pasiekti reikia pakelti daug išbandymų ir pavojų.
Nors ir nesu Jonny Deppo fanė (kaip jau turbūt ne kartą esu minėjusi), visgi neįsivaizduoju nieko kito taip gerai atliekant Džeko vaidmenį. Jis toks juokingas ;D Manieros, požiūris į viską ir nerūpestingumas. Labai geras personažas, mano manymu, o dar geresnis jo "įgyvendinimas". Šiaip jau filmas žavi kostiumais. Man labai patinka visi tie piratų drabužėliai. Ir ne tik piratų: karaliaus rūmuose viskas pavaizduota taip pat karališkai, net atrodo, kad filmuota tais laikais, kada viskas ir vyko. Beje, maža pastabėlė: karalių vaidino dėdė Vernonas iš Hario Poterio :D
Taigi, kostiumai, dekoracijos, mintis, išpildymas - viskas čia yra ir nieko netrūksta :) Labai įdomu žiūrėti šį filmą 3D formatu, kadangi jautiesi įvykių sūkuryje. Tad bėkit kuo greičiau į kino teatrus ir skanaus žiūrėjimo! 10.

Komentarų nėra: