2011 m. sausio 7 d., penktadienis

The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

Super duper, kad atradau tą filmą ir laiko jam pažiūrėti, nes prieš keletą metų (kokius 5 ar 6) labai pamėgau šias knygas tokiu pačiu pavadinimu.
Tai istorija apie keturias geriausias drauges - Karmen, Tibę, Leną ir Bridžitą. Jos netikėtai randa kelnes, kurios tinka joms visoms (nors yra gana skirtingo sudėjimo, kaip galime pastebėti nuotraukoje). Joms po 16 ir tai bus pirmoji vasara, kurią jos praleis ne kartu: Karmen išvyksta atostogauti pas tėtį, Tibė lieka dirbti ir užsidirbti pinigų, Lena išvyksta į Graikiją pas močiutę, o Bridžita - į stovyklą. Jos susitaria, kad kelnes kiekviena turės po savaitę, o paskui persiųs kitai su laiškeliu, kas nutiko mūvint jas.
Knygos aš visiškai neatsiminiau (na, pagrindines detales apie kelnes - taip), galbūt todėl buvo taip įdomu žiūrėti. Filmo eigoje kai kas grįžo į atmintį, bet visgi intriga išliko :)
Šis filmas galbūt skirtas daugiau merginoms, ir jaunesnėms už mane.. :D Nors pasitikrinti draugystės vertybes gal neprošal kiekvienam :) Idėja čia man patinka, na, su tom kelnėm. Plius labai gražūs Graikijos vaizdai!
Skiriu 9 :)

Komentarų nėra: