2012 m. birželio 4 d., pirmadienis

Mirror Mirror (2012)

Šiandien grįžusi į praktiką, kad nuimčiau tvyrančią manyje įtampą, įsijungiau pažiūrėti šį filmą :)
"Mirror Mirror" - tai istorija apie mums visiems taip gerai pažįstamą Snieguolę ir jos piktą pamotę. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad istorija tokia, kaip ir įprasta nuo senų senovės. Tačiau kai pažiūri, tai net nemažai dalykų kūrėjai pergalvojo. Ir istorijos tai nė kiek nesugadino!
Piktąją raganą čia vaidina Julia Roberts. Nors ji visiškai nėra mano mėgstamiausia aktorė (gal labiau tokia neutrali, net stengiuosi vengti filmų su ja :D), tačiau čia tikrai pasirodė puikiai. Jos vaidyba čia tikrai stipri. O tokiai patyrusiai aktorei nė kiek nenusileido ir Lily Collins, suvaidinusi Snieguolę. Iš pradžių galvojau, kad ji man nelabai, tačiau greitai persigalvojau. Ypač man patiko kūrėjų sumanymas, kad Snieguolė prisideda prie nykštukų gaujos ir išmoksta kautis :D
Apskritai filme labai daug sveiko humoro, su sarkazmo gaidele. Tikrai buvo juokingų vietų, kai juokiausi balsu (ypač kai vienas nykštukas įsimylėjo Snieguolę ir vis dėl jos dūsaudavo :D).
Jei norite filmo atsipalaidavimui, tiesiog gražios pasakos su kai kuriais netikėtais posūkiais, nedvejodami rinkitės šį filmą :)

Komentarų nėra: