2012 m. birželio 24 d., sekmadienis

Rock of Ages (2012)

Ką tik iš kino seanso! Su tėvais nusprendėm važiuoti į kiną ir išsirinkome štai šį filmą, kadangi galbūt vienintelis buvo vertas dėmesio (jų akimis, o aš nesiginčijau :D). Na, tiesą sakant, pati ir pasiūliau.
Filme pasakojama apie merginą, kuri atvyksta į Los Andželą siekti savo svajonės dainuoti ir apie vaikiną, kuris taip pat nori dainuoti. Be abejo, abu svajoja apie roko sceną. Filme netrūksta ir dar daugelio veikėjų, tokių, kaip roko dievaitis Stacee Jaxx, jo suktasis vadybininkas ir kiti.
Filmas yra tarsi miuziklas. Tik skirtingai nuo mums įprastų tokio žanro filmų čia skamba roko grandų muzika :) Būtent tai labiausiai ir žavi. Siužetas yra visiškai neišskirtinis, banalus ir gal net nuobodokas. Tačiau bent jau man tai muzika viską atperka. Ypač žiūrint kino salėje, kur garsas labai geras - pasijauti kaip koncerte ir tik džiaugiesi, kad niekas per tokį garsą negirdi, kaip dainuoji.
"Roko amžiuje" buvo ir juokingų vietų, mums jų sukurti nepagailėjo Russel Brand personažas. Taip pat nustebino Catherinos Zeta-Jones personažas - tokios dar jos tikrai nebuvau mačiusi (nedaug filmų su ja mačiau, bet čia ji tikrai prajuokino). Net ir Tom Cruise visai patiko vaidindamas toookį išplaukusį rokerį.. :D
Nesigailiu, kad ėjau į šį filmą :) Aktoriai surinkti neblogi, muzika - nereikia net kalbėti. Tinkamas atsipalaidavimui ir patrypti kojomis :)

Komentarų nėra: