2012 m. birželio 23 d., šeštadienis

The Princess Diaries (2001)

Ahh, mano mylimieji Princesės dienoraščiai.. :) Visada su malonumu žiūriu šį (ir antrąjį) filmus apie princesę Miją, man taip gera pasinerti į tokią istoriją, kad nieko negaliu sau padaryti :)
Filme pasakojama apie Miją, kuri visą gyvenimą stengiasi išlikti nepastebima, tačiau vieną dieną atvyksta jos senelė ir praneša, kad štai, penkiolikmetė Mija yra Genovijos princesė ir vienintelė sosto įpėdinė. Reikėtų įsivaizduoti, kaip pasikeičia paprastos paauglės gyvenimas: ji turi lankyti princesės pamokas pas senelę, staiga atsiranda krūva netikrų draugų, kurie iš tiesų nori pakenkti.. Princese būti nėra lengva :)
Nežinau, kuo tiksliai mane žavi šis filmas (ir knygos, pagal kurias jis pastatytas), tačiau, kaip jau sakiau, visada mielai jį žiūriu. Labai patinka ir pagrindinė aktorė, Anne Hathaway - mėgstu ir kitus filmus su ja. Ji tokia žavi, ir turi ypač gražias akis. Aa, tiesa, istorijoje dar įdomi tyli Maiklo meilė Mijai. Knygoje viskas yra truputį kitaip, be abejo, tačiau čia tai labai gražiai parodyta. Ir kaskart pykstu ant Mijos, kad ji tokia akla :D
Filme netrūksta kurioziškų situacijų, kadangi Mija yra truputį nevėkšla.. :) Ir labai gerai, nes visa tai be galo pagyvina filmą. Tikrai pusę filmo prasikvatoju balsu, nors matau ir ne pirmą kartą.
Žodžiu, žiūrėti verta, jei mėgstate princesiškus dalykėlius ir skanų juoką :)

Komentarų nėra: