2012 m. birželio 23 d., šeštadienis

Hysteria (2011)

Kartais man nutinka taip, kad pamatau filme kokią nors vietą ir suprantu, kad noriu, kad toks pat kadras būtų mano įrašo viršuje. Šįkart vėl taip atsitiko :)
Hysteria - tai tikrais faktais paremta komedija apie vibratoriaus išradimą. Moterys ateina gydytis ligos, kurią gydytojai vadina isterija, pas moterų daktarą. Kai ponas Dalrimplas sulaukia padėjėjo, klienčių gerokai padaugėja, mat jaunasis gydytojas Mortimeris sugeba greitai ir efektyviai "pagydyti" moteris. Tačiau net ir jam negali visą laiką sektis puikiai ir tobulai.
Filmą norėjau pažiūrėti jau senokai, tačiau laiko ir noro atradau tik šiandien, net nežinau kodėl. Tiesiog nusprendžiau, kad rytui reikia smagaus filmo, o šis pasirodė tinkamas. Net labai :) Kadangi ir vėl ekraną užvaldė britiškas humoras :) Labai patiko tai, kad net ir apie tokius dalykus sugebėta subtiliai papokštauti. Veikėjų charakteriai patiko, aktoriai puikiai juos perteikė. Labiausiai patiko turbūt daktaras Mortimeris ir dar jo draugas Edmundas, vis išradinėjantis ką nors naujo su elektra. Mortimeris dėl savo idealizmo jausmo, o Edmundas.. Na, nežinau, jis toks juokingas ir, rodos, nepritinkantis to meto visuomenėje :D
Na, jei norite lengvo filmo, ir dar paremto tikrais faktais, tai įsijunkite šį. Laikas neturėtų prailgti, o ir šypseną tikrai išspausite :)

Komentarų nėra: