2012 m. birželio 10 d., sekmadienis

Project X (2012)

Vis atidėliojau šio filmo aprašymą, nes toks jis man bevertis buvo, kad šakės :D Šiaip ar taip, net ir tokius žiūralus turiu čia paminėti :)
Tai pasakojimas apie tris moksleivius, kurie norėjo būti populiarūs. Todėl Tomo septynioliktojo gimtadienio proga jo draugas Costa sukviečia visus į vakarėlį, kuris turi vykti Tomo namuose, kol tėvai išvykę. Nors į vakarėlį kviesti žmonės tik iš mokyklos (bent jau taip galvoja Tomas), pabaigoje išgirstame, kad žmonių buvo nei daug, nei mažai - gal apie pusantro tūkstančio. Kaip jau turbūt ir iš nuotraukos galima spręsti, vakarėlis virto katastrofa.
Nežinau, kam žmonės kuria tokius filmus ir dar rodo juos kino teatruose. Gaila man žmonių, kurie mokėjo pinigus ir žiūrėjo jį kino salėse - na, nebent jie tokie tušti, kaip ir pats filmas, dėl to galbūt jie patys visai nesigaili. Aš pati žiūrėdama namie keletą kartų svarsčiau galimybę filmą išjungti, bet kadangi jau buvau sunaudojusi du filmai.in taškus, tai buvo gaila ir nusprendžiau pabaigti. Tai va taip. Buvo keletas juokingų vietų, tačiau dabar jų net neprisimenu, o nuo pažiūrėjimo nepraėjo nė savaitė - tokia tat ir vertė.. Na, belieka tikėtis, kad nė vienas vakarėlis neprivedė iki tokių dalykų, kokie parodomi čia.

1 komentaras:

Kamilė rašė...

Iš dalies pritariu, nėra tas filmas visiškai "tobulas", kaip linkę visi sakyti. Ir kino teatre net nelabai norisi žiūrėti - jokių įdomių efektų ar panašiai. Tiesiog, paprastas filmas, patenkinantis paauglių norus su populiaria ir taikiai parinkta muzika :) Ir galas gana nuviliantis, nei šen, nei ten. Tiesiog.. :)