2012 m. birželio 25 d., pirmadienis

This Means War (2012)

Kadangi jau minėjau apie savo naują meilę.. Bijau, kad dabar žiūrėsiu filmus tik su juo, bent jau kurį laiką :D
Fosteris ir Tuckas yra geriausi draugai, kompanjonai ir..šnipai. Abu vieniši, o pirmasis susirasti antrąją pusę sugalvoja Tuckas. Jis įdeda savo anketą į internetinį tinklalapį, kur susipažįsta su Lauren. Deja, Fosteris irgi su ja susipažįsta. Kai pagaliau draugai išsiaiškina, kad jie susitikinėja su ta pačia mergina, imasi įvairiausių priemonių, kad sukliudytų vienas kitam, nes abu įsimyli ir neketina užleisti vietos.
Neslėpsiu, kad žiūrėjau šį filmą vien dėl Chris, bet galiu pasakyti, kad tai tikrai nuotaikinga komedija. Visai nesigailiu nei dėl praleisto laiko žiūrint, nei dėl išleistų taškų filmai.in, nes viso to filmas tikrai buvo vertas. Patiko tai, kaip parodyta vyrų kova dėl moters. Be abejo, daug įdomumo pridėjo tai, kad abu vyrukai - šnipai: jie visur pritaisė kamerų, blakių, ir sekdavo vienas kito pasimatymus :D Tikrai prisijuokiau. Tiesa, Lauren vaidino žavioji Reese, kuri labai tiko tokiam vaidmeniui :)
Tad jei norit smagiai praleisti laiką, pasižiūrėti ir į blogiukų gaudynes, ir į juokingas situacijas, rinkitės šį filmą nedvejodami :)

Komentarų nėra: