2012 m. gegužės 12 d., šeštadienis

Sherlock Holmes (2009)


Tuo metu, kai šį filmą rodė, kažkodėl nenorėjau jo žiūrėti.. Dažnai man pasireiškia tokie dalykai :D O dabar neturėjau ką veikti ir nusprendžiau pažiūrėti, kuo gi tas šiuolaikinis Holmsas ypatingas, nes girdėjau nemažai gerų atsiliepimų :)
Šerlokas ir Vatsonas turi užduotį sugauti lordą Blackwoodą, kuris kelia grėsmę visam Londonui. Jis buvo nužudytas, tačiau naudodamas juodąją magiją prisikėlė iš numirusiųjų. Ne vieną paslaptį reikia atskleisti legendinei seklių porai.
Nors anksčiau nesu mačiusi nė vieno filmo apie Šerloką Holmsą, tačiau net ir aš suprantu, kad viskas čia buvo ypač sušiuolaikinta. Nesvarbu, kad pati aplinka sukurta senovinė, tačiau Šerlokas labiau atitinka šiuos laikus. Jį suvaidino Robert Downey Jr., kuris, manau, kad ir kaip ten bebūtų, tiko savo vaidmeniui. Visame filme galbūt labiausiai ir patiko jo sukurtas personažas, šiek tiek lengvabūdiškas, keistas, su savitu humoro jausmu.
Daktarą Vatsoną suvaidino Jude Law. Prisipažinsiu, jei nebūčiau pažiūrėjusi internete, kad ten vaidina jis, taip niekad ir nebūčiau supratusi :D Ūsai keičia žmogų.
Visumoj tai filmas gal ir neblogas :) Nors tikėjausi, kad sudomins labiau. Vis dėlto.. Parsisiunčiau antrą dalį, tai tikriausiai patiko :)

Komentarų nėra: