2012 m. balandžio 21 d., šeštadienis

Saturday Night Fever (1977)

Prisipažinsiu, galbūt niekad nebūčiau pažiūrėjusi šio filmo, bet kai pamačiau per Glee, kad jis pakeitė žmogaus gyvenimą, norėjau pažiūrėti, kas čia tokio ypatingo..
Tonis yra dažų parduotuvės darbuotojas, tačiau taip pat - neprilygstamas disco šokėjas. Jis vakarais keliauja su draugais į disco klubą ir visus užburia savo šokiu. Čia jis susipažįsta su Stefani, taip pat puikia šokėja. Su Stefani Tonis nori dalyvauti šokių konkurse..
Filmo trukmė - 2 valandos. Atrodo, ką gali rodyti per tokį ilgą laiko tarpą tokia tematika. Na, bet sakyčiau, kad filmas gana greitai praėjo :) Visai neprailgo. Gal dėl nuostabios muzikos ir šokiukų (nebuvo čia kažkokių masinių šokių scenų, tik tiek, kiek reikėjo rodant klubą). Nes Travolta tikrai nėra mano mėgstamiausias aktorius :D
Šiaip jau visą filmą atrodo, kad taip niekas ir neįvyks. Laukiau, kada gi bus tas lūžis, kuris parodys, kaip Tonis siekė ir pasiekė savo tikslo, galbūt suprato ateitį. Laukti teko ilgokai :D Bet visgi supratau, kad žmogus, kažko atkakliai ir nuosekliai siekdamas, gali tai padaryti. Gali pasikeisti į gerąją pusę ir suprasti, ko nori iš gyvenimo. Tai gal ir nėra labai motyvuojantis ar pamokantis filmas, bet sunkiausi žmogaus pasirinkimai parodomi :)
O jeigu mėgstat disco, tai labai rekomenduoju.. :)

Komentarų nėra: