2010 m. gruodžio 23 d., ketvirtadienis

The Santa Clause 2 (2002)

Tadaam, antroji filmo dalis ;D Kai pažiūrėjau ją, tai pagalvojau, kad gal ir buvau mačiusi, nors prieš tai net neįsivaizdavau, kad yra ne tik ši, bet dar ir trečioji dalis, kurios šiandien nepažiūrėjau :D
Šioje dalyje Kalėdų senelis susiduria su keletu problemėlių. Pirmoji ta, kad jo sūnus Charlie, dabar jau paaugęs vaikinukas (visgi nuo pirmosios dalies praėjo 8 metai), pateko į 'naughty list'. O antroji.. Santa turi susirasti Mrs Clause, nes kitaip jis nustos būti Kalėdų seneliu! Be abejo, tai reikštų pabaigą ne tik jo 'karjerai', bet ir apskritai Kalėdoms. Tad norėdamas tai išspręsti, Scott išvyksta į normalų pasaulį ieškoti žmonos. O viskam prižiūrėti palieka savo kopija, žaislinį Kalėdų senį.
Kaip bebūtų viskas gražu, tasai netikras Santa užgrobia valdžią ir visiems vaikams nori nusiųsti anglių, o ne dovanų! Dar vienas dizaster. Tai va taip ir vystosi veiksmas.
Na, nežinau. Ši dalis man mažiau patiko nei pirmoji, nors aną tikrai buvau mačiusi ne vieną kartą. Čia nepatiko tas blogojo senelio plastikiškumas. Na, taip, jis žaislas, tačiau buvo galima padaryti tikrai tikroviškiau, turint omenyje, kad jau 2002-ieji. Tai va.
Gražu yra tai, kad filme vaidina senieji aktoriai :) Nors ir praėję daug laiko, jie jau pasikeitę (iki dabar galvojau, kad Scott'o buvusi žmona suvaidinta kitos aktorės :D), ir vis tiek sutiko vaidinti :) Mėgstu, kai taip nepakeičia nieko ;D Tada atrodo, kad filmas ir nenutrūko :)
Skirsiu šiam filmui 9, nes visgi Kalėdų dvasia mane užburia :)

Komentarų nėra: