2010 m. gruodžio 12 d., sekmadienis

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)

Užsimaniau pažiūrėti šią pasaką :) Pirmoji dalis.
Ją jau buvau mačiusi, kažkada anksčiau, bet pradžios, pavyzdžiui, nepamenu :D Net pamaniau iš pradžių, kad tai ne tas filmas. Nes prasidėjo karo epizodais. Va taip, visai nepasakiškai..
Gražiausia, be abejo, tame filme yra pati Narnija. Labai tinka žiūrėti šį filmą prieš Kalėdas, nes visas tas sniegas taip ir nuteikia - kalėdiškai. Pusnynai, ledynai.. Nesvarbu, kad tai visai ne gėrio ženklas. Taip pat patinka man čia įvairios būtybės, o kalbantys bebrai tai nerealūs :D Na, taip, su fantastika aš draugauju tiek, kiek jos pasiūlo Haris Poteris, bet čia irgi viskas ok. Gal dėl to, kad pasakiška. Gėrio ir blogio kova, kaip sakant.
Per dvi valandas net išsirinkau mėgstamus ir nemėgstamus veikėjus :)
Nemėgau Edmundo. Jis toks.. Silpnavalis ir išdavikas, žiūrintis naudos tik sau. Gerai, vėliau jis pasitaiso, bet didžiąją dalį filmo aš jo tikrai nemėgau. Puikiai pavaizduota, kokiu savanaudžiu galima būti. Šiaip ar taip, suvaidino jis puikiai.
O mėgstamiausi buvo Liusė ir Aslanas. Dabar pakalbėsiu žmonių kalba ;D Liusė - maža mergaitė, pirmoji atradusi įėjimą į Narniją. Ji tiki stebuklais, o būtent to čia ir reikia. O Aslanas yra liūtas, Narnijos karalius. It's so fluffy!! ;D Rimtai, jis laabai minkštas atrodė ;D Ir toks geras, toks protingas. Tikras karalius.
Tai va, o siužeto pasakoti nereikia. Nes galima ir patiems pamatyti ;D 10 už pasakiškumą.

Komentarų nėra: