2010 m. gruodžio 8 d., trečiadienis

The Girl Who Played with Fire (2009)

Šiandien pasinaudojom kino akcija ir nuėjom pažiūrėti antrosios trilogijos dalies. Gaila, tačiau ji nebuvo tokia gera, kaip pirmoji. Nors taip pat neprasta :)
Šioje dalyje veiksmas sukosi maždaug tik apie Lisbetą ir jos šeimos tragediją. Nesakau, kad neįdomu, nes tikrai nesitikėjau tokių dalykų. Visgi paslapčių buvo ir šiame filme :) Tiesiog pirmojoje dalyje ta istorija buvo daugiau detektyvinė. O čia jau toks kaip ir trileris su siaubo baubo elementais. Jau vien iš nuotraukos galėtume tai nuspėti :)
Viena vieta truputį pagadino filmą, nes atrodė lyg iš fantastikos srities. Ogi tai, kad Lisbetą užkasė gyvą, bet po nakties ji atsikasė pati ir dar buvo va tokia kruvina, ko niekaip nesugebėjau paaiškinti. Na, bet gal tik aš nežinau, kad per naktį galima neuždusti po žemėm.
Didelis pliusas už tai, kad ši dalis glaudžiai siejasi su pirmąja. Pagalvojom, kad nemačiusiems pirmos dalies, gali būti sunkoka kai ką suprasti ir šioje. O tai, manau, teigiamas dalykas, kadangi trilogija ir turi būti susieta taip, kad pamatytum ją visą nuo pradžių :)
Už tai, kad nesugebėjau nepalyginti su pirmąja dalimi, ir dėl to ši pasirodė ne tokia įdomi, skiriu 9 :)

Komentarų nėra: