2010 m. gruodžio 23 d., ketvirtadienis

The Santa Clause (1994)

Ta proga, kad Kalėdos jau ant nosies, su Arnu pažiūrėjom Kalėdinį filmą :) Vadinasi jis labai paprastai - Santa Clause ;D Ir jį tikrai ne kartą yra rodę per teliką, pamenu, kad patikdavo :)
Pagrindinį Kalėdų senelio vaidmenį čia atlieka Tim Allen. Šis aktorius, pripažinsiu, atrodo užsikonservavęs :D Jis man toks nekintantis. Ir visai neblogas :) Na, kad jam tinka vaidinti Kalėdų senį, tai tikrai.
Pats jo tapimas Kalėdų seniu yra gal truputį ir nejuokingas ;D Tikrasis Santa nukrenta nuo Scott'o namo stogo ir užsimuša. O radęs 'vizitinę' kortelę Scott netikėtai tampa naujuoju Kalėdų seneliu :) Atrodytų, viskas paprasta. Bet Kalėdų senio darbas iš tikrųjų yra rimtos pareigos, kaip galime matyti toliau :)
Man šis filmas patinka savo nuoširdumu ir būtent tokiu realiu (!) suaugusiųjų (cha cha) pasaulio parodymu. Be abejo, Kalėdų seniu tiki tik maži vaikai. Tačiau čia parodyta, kad nežinia, kas gali nutikti, ir vieną dieną gali pats tapti tuo, ko net negalvojai realiai egzistuojant. Na, čia iš serijos 'niekada nesakyk niekada'.
Labai žavi visos dekoracijos, taip ir dvelkia šventėmis ir Kalėdomis :) Ypač elfų dirbtuvėse. Mėgstu tokius filmus, kuriuose Kalėdos atrodo tobulai amerikietiškai ;D
Na, gal čia ir ne aukščiausio meninio lygio kūrinys, tačiau vien už tuos vaikystės prisiminimus galėčiau parašyti 10 ir pasakyti, kad nereikia nustoti tikėti :)

Komentarų nėra: