2012 m. spalio 26 d., penktadienis

The Redemption of General Butt Naked (2011)

O laukčiausias penktadienio filmas buvo apie generolą Plikašiknį, aišku, vien dėl pavadinimo :D
Generolas Plikašiknis savo praeityje buvo žiaurus vadas, vadovavęs 14 metų trukusiame pilietiniame kare Liberijoje. Jis grobdavo vaikus, kuriuos apginkluodavo ir liepdavo žudyti visus, kas papuola. Tokią pravardę generolas gavo todėl, kad mūšio lauke dažnai pasirodydavo visiškai nuogas. Tiek jis, tiek jo kariai tikėjo, kad dievai padarė jo kūną nepažeidžiamą, todėl nėra reikalo vilkėti kažkokių apsauginių drabužių.
Dabar generolas skelbia Dievo žodį. Keliauja per Liberiją ir ieško tų, kurių šeimas nuskriaudė ar tų, kuriuos suluošino ir sugadino gyvenimus, norėdamas atsiprašyti.
Mano manymu, tas žmogus yra labai drąsus, kad gali pažvelgti nuskriaustiesiems į akis ir atsiprašyti. Neaišku, kiek nuoširdus jis yra, kai įvykdė tokio masto nusikaltimą, bet norėtųsi tikėti, kad viską daro tikrai iš širdies. Be abejo, visada remiasi Dievu, tačiau argi tai blogai..

1 komentaras:

GeorginA rašė...

Tikra Meilė Rašybos Ratukas, Dr. Obodo. Burtai pritraukti meilę, Sustabdyti santuokos nutraukimo, Santuokos Burtai, Pareikšti prarastą meilę, Pinigus ir turtingus burtai, Apsaugos burtai, vaisingumo rašybos ..Kontaktinė Info
El. paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk
Skambinkite,Viber ir whatsapp +2348155425481