2010 m. lapkričio 18 d., ketvirtadienis

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

Šįkart kūrėjai jau pasistengė ir iškart po metų sukūrė dar vieną dalį. Mano mėgstamiausią! Taip taip :) Šią dalį labiausiai mėgstu :)
O kodėl, tai net negaliu pasakyti. Gal dėl to, kad visi aktoriukai čia jau paaugę, labiau išmokę vaidybos meno. Ir tiesiog man ši knyga buvo įspūdinga savo užduotimis (kadangi čia vyksta Burtų trikovės turnyras), ir Voldžio grįžimu. Matosi, kaip visos scenos, efektai tobulėja, ir belieka tik įsivaizduoti, kas dėsis paskutiniojoje dalyje.. :)
Na, kad čia pirmą kartą pamačiau Pattinsoną, turbūt nereikėtų minėti, bet kaip tik taip ir yra :D Nedaug jis čia gavo pavaidinti, juolab kad pabaigoj ir mirė, bet vis tiek. Ak, koks jis jaunas tada buvo! :D Devyniolikinis. Bet vaidinimo maniera dar iki dabar nepasikeitus :) (kalbu taip, lyg jis būtų koks senis :D)
Man čia labai patinka slibinai, labirintas, vandeniai.. Viskas tiesiog nuostabu. Galima pagirti kūrėjus, kad kaip pagal tokią ilgą knygą, tai per daug nenukrypta į šalį. Bent jau man už akių tai neužkliuvo. Tai jau kaip aišku, skiriu 10 su pliusu, nes taip ir reikia patiems mėgstamiausiems :)

Komentarų nėra: