2010 m. lapkričio 18 d., ketvirtadienis

Harry Potter and Chamber of Secrets (2002)

Kadangi taip jau nutiko, kad savaitgalį buvo HP filmų maratonas, tai turbūt reiktų juos čia aprašyti :) Nesvarbu, kad mačiusi juos esu ne vieną dešimtį kartų :D
Antroji dalis - Paslapčių kambarys. Šiame filme jie visi dar tokie mažučiai :) Ta prasme, aktoriai. Ir nuo pirmojo nelabai tepasikeitę. Bet man asmeniškai šitoj daly Danielis yra gražiausias :D (sori, turėjau laiko išnagrinėti viską nuo A iki Z :D)
Dabar, kai jau galiu vadintis HP filmų eksperte, tai galiu pasakyti, kad čia yra tik vienas šlykštus dalykas - milžiniška gyvatė basiliskas, kuri gyvena pilies požemiuose (na, po šios dalies nebegyvena). Apskritai tai viskas atitinka pagal knygą - knyga dar nėra stora, tad nereikia parodyti ir tiek daug nuotykių :)
Beje, vienas, ir kvailiausias, neatitikimas yra išskridimas iš Paslapčių kambario. Kad ant paukščio uodegos, tai viskas ok, nes ir knygoj taip yra. Bet kai įšoki pro tualete esančią angą, o išskrendi į lauką, tai kažkaip sori :) Nebent aš kažką ne taip suprantu :D
Šiaip ar taip, šitai daliai duodu 10 :) Pamenu, kad kai įsigijau vaizdajuostę, tai žiūrėdavau šį filmą bent po du kartus po dieną.

Komentarų nėra: