2010 m. lapkričio 7 d., sekmadienis

The Expendables (2010)

Po vakarykščių dažymo darbų su Vita nusprendėm pažiūrėti filmą. Pasirinkom tokį trumpiausios trukmės. Tai gerai, kad jis buvo neilgas (pusantros valandos), nes daugiau nebūčiau ištvėrus..
Filmas, nuskambėjęs kaip visų super vyrukų sambūrio vieta. Stallone, Schwarzeneger, Rourke, Lundgren, Li, Willis.. Žodžiu, visi senukai nusprendė suvaidinti super filme. Bet dievulėliau, jiems jau reikia aukoti labdarinėms asociacijoms, o ne brautis į didžiuosius ekranus! Kur matyta, kad vyrukai suvytusiais raumenimis atliktų tokius triukus..
Apskritai, netikroviškesnio filmo nesu mačiusi. Net per Harį Poterį slibinai atrodo kaip normalios šios žemės būtybės.. Visi tie efektai, sprogdinimai, įšokimas į kylantį lėktuvą.. Nu atsiprašau. Šiais laikais viską galima parodyti kiek tikroviškiau. Ypač komiškai atrodė degantis žmogus. Taip sakau ne dėl to, kad esu kokia tai beširdė, bet dėl to, kad net mažas vaikas nepatikėtų, kad jis iš tikrųjų dega.
Šiam filmui skiriu 4, ir tai iš pasigailėjimo. Siužetas kažkoks neišbaigtas, o šie super vyrukai laisvai gali užleisti vietą jaunesniems. Nes iš arti rodomas raukšlių išvagotas veidas atrodo tragiškai.

1 komentaras:

unknown rašė...

eeeei, jason statham tai dar ne senukas :D