2013 m. kovo 6 d., trečiadienis

The Rocky Horror Picture Show (1975)

Visai neseniai susidariau sąrašą norimų pažiūrėti miuziklų. Pradėjau nuo šio, kadangi pirmiausiai jį pažiūrėti užsimaniau pamačiusi Glee seriją, kurioje jie "gamino" Rocky Horror Show.
Miuzikle Janed ir Brad važiuoja vakare, per liūtį, ir jų automobilis sugenda. Pora randa namus, kuriuose tikisi rasti telefoną ir pasikviesti pagalbos. Tačiau randa ne visai tai, ko tikėjosi.. Jie patenka į daktaro Frank-N-Furter namus, kuriuose lyg tyčia tą vakarą vyksta kasmetinis Transilvanijos susitikimas, o jo "vinis" - Rocky sukūrimas.
Pavadinčiau miuziklą drąsiu. Vien jau dėl aktorių aprangos.. Na, ir šioje nuotraukoje galima tai pastebėti. Apskritai filme nevengiama nuogybių ir keistų scenų. Beje, niekad nebūčiau pagalvojusi, kad Tim Curry vaidino transvestitą ir visą filmą lakstė ant aukštakulnių. Tačiau čia jam puikiai tiko ir pavyko perteikti pamišusį mokslininką :)
Svarbiausias dalykas - muzika. Labai patiko visos dainos, galėčiau klausyti ir klausyti. Tokios smagios ir verčiančios šokti :) Štai mano mėgstamiausia:

Šiaip jau miuziklu nenusivyliau, netgi norėčiau pažiūrėti dar kartą, tik dabar - teatro scenoje. O ir kalbėti apie jį nėra ką, reikia pažiūrėti :)

Komentarų nėra: