2011 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Gilmore Girls (2000-2007)

Kažkada gavau pasiūlymą rašyti ir apie serialus, kuriuos žiūriu. Tačiau nusprendžiau to nedaryti, nes po kiekvieno sezono rašyti būtų kažkaip truputį per sunku - nemanau, kad galėčiau pasakyti kažką naujo apie vaidybą ar panašius dalykus. Ir dabar, kai pabaigiau vieną mėgstamiausių savo serialų (kaip matote iš datos jo daugiau nėra ir nebus), nusprendžiau padaryti taip: parašysiu apie serialus tik tada, kai jie jau bus visiškai pasibaigę, kai nebus kuriams nė vienas naujas sezonas. Tad garbė atidaryti šią naujovę blog'e atiteko puikiam serialui Gilmore Girls.
Gilmorų merginos - tai Lorelai ir Rori, mama ir dukra. Veiksmo centre visus 7 sezonus yra jų gyvenimai. Lorelai pagimdo Rori būdama vos šešiolikos ir nuo tada gyvena savarankiškai, pasprukusi iš tėvų namų. Ji viena užaugina dukterį, kuri yra labai protinga ir geriausia Lorelai draugė. Jos dalijasi viskuo - tiek mintimis, tiek drabužiais, ir negali apsieiti viena be kitos. Tiesiog užburia tokie dukters ir mamos santykiai :)
Šiaip jau yra ten daug fainų personažų, bet labiausiai man patiko Lorelai, Rori, Dinas (pirmasis Rori vaikinas) ir Loganas (kitas jos vaikinas). Išvis man patiko tos serialo vietos, kur Rori turi vaikiną :D
Jei jau nuspręstumėt žiūrėti serialą, tai, manau, nepasigailėtumėt, nes jis yra žiauriai juokingas ;D Kartais tiek prisikvatodavau per seriją, kad ir žandus sutraukdavo.. ;D
Serialą vertinu dideliu riebiu dešimtuku. Visi aktoriai tapo mano šeimos nariais. Nesvarbu, kad serijos trunka po 40-43 minutes, kartais per dieną pažiūrėdavau tikrai ne vieną ir ne penkias serijas.. Mėnesį gyvenau su Gilmoro merginomis, dabar ieškosiu ko nors kito :)

Komentarų nėra: