2011 m. vasario 14 d., pirmadienis

Love and Other Drugs (2010)


Tai naujausias Džekučio filmas, vyy! ;D Džekučiu vadinu savo gerbiamą ir mylimą aktorių Jake Gyllenhaal.
Jamie Rendall (kurį vieni filme vadino Džeimiu, o kiti - Rendalu; dėl to iki galo taip ir nesupratau, koks tikrasis jo vardas :D) yra prekiautojas farmacijos įmonėje. Čia galime pamatyti mano nebūsimą, bet turėjusį būti gyvenimą, kuriame yra milžiniška konkurencija. Tačiau Džeimis (Rendalas :D) atranda nišą, kurioje gali laisvai prekiauti - vaistais "Viagra". O Maggie (vaidino dar viena mano visai mėgstama žavi aktorė Anne Hathaway) yra laisva mergina (laisva tiek susiporavimo prasme, tiek siela). Susitinka jie gydytojo kabinete..
Iš šio filmo visai nežinojau ko tikėtis. Nebuvau skaičius net atsiliepimų apie jį, nemačius jokių vertinimų - nieko. Bet vis tiek jis mane truputį nuvylė.. Jake gal ir gerai suvaidino, Anne taip pat. Bet pats scenarijus tai man nelabai patiko. Pagerino viską ta nepagydoma liga - Parkinsonas. Na, bet kokį filmą pagyvintų kokia nors įdomesnė medicininė diagnozė (čia gal tik man taip, nežinau). Su tuo, šiaip ar taip, buvo sužaista neblogai.
O visa kita.. Net nelabai įstrigo, tiesą pasakius. Arba aš nemokėjau sukaupti dėmesio, kad ir kaip stengiausi.
Tai duodu 7. Blaškiausi tarp septyneto ir šešeto, bet nusprendžiau įvertinti į didžiąją pusę, nes man labai patiko ta mintis su Parkinsono liga.

Komentarų nėra: