2010 m. spalio 2 d., šeštadienis

Letters To Juliet (2010)

Šįvakar nusprendžiau pažiūrėti lengvą smegenims filmą - Laiškai Džuljetai.
Didžioji dalis filmo veiksmo vyksta Italijoje - mane jau vien tai patrauktų :) O tie vaizdai nepakartojami, iškart sakau. Tokie šilti, vasariški ir visai kaip iš paveikslėlių. Pati istorija taip pat ganėtinai įdomi.
Sophie su sužadėtiniu Victoru išvažiuoja į Italiją pailsėti. Tačiau jam rūpi savi reikalai, tad Sophie netikėtai randa užsiėmimą - atsakinėja į laiškus merginoms ir moterims, kurios palieka raštelius ant Džuljetos namo sienos. Taip pat netikėtai ji atranda laišką, rašytą prieš 50 metų ir į jį atsako. Štai čia viskas ir prasideda.. :)
Viena pagrindinių aktorių - labai miela senučiukė Vanessa Redgrave. Labai sužavėjo jos akys. Tokios giedros, ryškiai žalios.. Išvis ji labai fainas personažas, tokia tyra. Patiko.
Kaip bebūtų keista, tačiau per visą filmą buvau net nežinau kiek kartų susigraudinus. Na, tas jausmas, kai gerklėje stovi kažkoks ašarų gumulas, kurio nei nurysi, nei išverksi. Tikrai buvau pati nustebusi, kad taip nutiko. Matyt, per graži meilės istorija. Tad vis dar suminkštinta širdimi rašau 10. ;D

Komentarų nėra: